T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / MAMAK - Mamak Fen Lisesi

Special Education In The Magical World Of Art (15-18 Age) eTwinning Projesi

'Sanatın Büyülü Dünyasında Özel Eğitim' eTwinning projesi okulumuzun da dahil olduğu 5 ortak ülkenin katılımıyla uygulanmaktadır.

‘’Sanatın Büyülü Dünyasında Özel Eğitim’’ eTwinning projesi, 15-18 yaş arası özel gereksinimli öğrencilerin sosyal uyumunu ve sosyal entegrasyonunu artırmayı amaçlayan sanat temelli bir girişimdir. Ergenlik çağındaki öğrencilerin kendilerini sanat yoluyla ifade etmeleri ve toplumda daha aktif rol almaları amaçlanmaktadır.

Rehberlik Araştırma Merkezi koordinasyonunda okul öncesi, ortaokul ve lise öğretmen ve öğrencileriyle 3 proje daha oluşturulmuştur. "Sanatın Büyülü Dünyasında Özel Eğitim (3-6 yaş, 7-11 yaş, 12-15 yaş)" Projemizin özel amaçlarına yönelik olarak sadece projemizin üyeleriyle çalışma gerçekleştirilecektir. Öğretmen eğitimleri gibi faaliyetlerde Rehberlik ve Araştırma Merkezi iş birliğiyle 4 proje ekibiyle çalışmalar yürütülecektir.

Tunus, Romanya, Çek Cumhuriyeti, Portekiz ve Türkiye ortaklığında gerçekleşen eTwinning projesinde, İngilizce öğretmenimiz Esra Kullukçu ve öğrencileri tarafından hazırlanan Proje Tanıtım Posteri ile projemiz ortaklarımızca da tanıtılacaktır.

04-04-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 04.04.2024 - Güncelleme: 04.04.2024 10:14 - Görüntülenme: 79
  Beğen | 2  kişi beğendi