ANKARA / MAMAK - Mamak Fen Lisesi

Mrt

MAMAK FEN LİSESİ ÖĞRENCİLERİMİZ İLE BİRLİKTE TÜBİTAK LİSE ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI ANKARA BÖLGE SERGİSİNE KATILIM SAĞLANMIŞTIR.

Mrt

Türkiye geneli yapılan deprem tatbikatı okulumuzda başarılı bir şekilde gerçekleştrilmiştir.

Mrt

Mamak Fen Lisesi olarak Ata'mızı ebedi istirahgahinda ziyaret ettik. Anıt mezara çelenk sunumunun ardından hatıra defterinde hislerimizi paylaştık. Minnetle...

Mrt

MAMAK FEN LİSESİ VE TÜRK KIZILAYI İŞ BİRLİĞİ İLE "PAYLAŞMAK GÜZELDİR" SINIFLAR ARASI RAMAZAN YARDIMI KAMPANYASI

son katılım tarihi 17 Mart 2024 birinci olan sınıfımız doğa yürüyüşü ile ödüllendirilecektir.

Mrt

Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz sınıflar arası münazara yarışmasında finale kalan sınıflardan 10-D  bu senenin kazanan sınıfı olmuştur.

Şbt

Dünya mazlumları yararına Mamak Fen Lisesi Müdürlüğü ve Mamak Fen Lisesi Okul Aile Birliği tarafından "Veren El" projesi kapsamında yapılan yardım kampanyasında toplanan miktar Türkiye Kızılay Derneğine bağışlanmış olup, "Veren El" projesi kapsamında emeği geçen velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Ortaöğretim Genel Müdürlüğü’nün Türkiye genelinde uygulamakta olduğu Oku-yorum, Yazı-yorum projesi kapsamında Kutadgu Bilig okumaları Ankara il paneline öğrencilerimiz ile birlikte katılım sağlanmıştır.

Şbt

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında deyim ve atasözü resimleme etkinlikleri

Şbt

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu koordinasyonu tarafından gerçekleştirilen Güvenli İnternet Günü Etkinliklerine okulumuz Mamak Fen Lisesi Öğrencileri ile birlikte katılım sağlanmıştır. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Başkanlığına ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz.

MAMAK FEN LİSESİ OLARAK ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ.