ANKARA / MAMAK - Mamak Fen Lisesi

Eyl

2022/2023 Eğitim Öğretim yılında okulumuz öğrencilerini taşıyacak servis araçlarını belirlemek için oluşturulan Taşıyıcı Tespit Komisyonumuz 05/09/20 22 tarihinde toplanmış olup Asil Grup Turizm servis firması olarak belirlenmiştir.

Eyl

Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Harun FATSA, Mamak ilçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa ÖZEL ile birlikte okulumuzu ziyaret ederek çalışmalar hakkında okul idaresinden bilgiler aldı.

Ağu

2022 - 2023 Eğitim-Öğretim yılında okulumuz öğrencilerini taşıyacak servis ihalesi 05.09.2022 tarih ve saat 10.30 da yapılacaktır. Servis çalıştırma işine talip olacak gerçek ve tüzel kişilerin gerekli belgeleri 01.09.2022 tarihinde saat 17.00'a kadar okul idaresine teslim etmeleri gerekmektedir. (Bu tarihten sonra yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

Ağu

Okulumuzun sabit telefon hattı kullanıma açıldı.

Okulumuzun telefon numarası: 0312 557 38 25

Mesai saatlerinde okulumuza bu numaradan ulaşabilirsiniz.

Ağu

Fatih Projesi kapsamında okulumuza gönderilen akıllı tahtaların montaj işlemleri tamamlandı.

F@tih Projesi ve akıllı tahtalarımızın öğretmen ve öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Ağu

23/08/2022 Salı günü saat 11.00 de okulumuz konferans salonunda  Okul Aile Birliği Genel Kurul toplantısı yapılacaktır. Tüm Öğretmen ve Velilerimiz davetlidir.

Ağu

Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Mustafa ÖZEL okulumuzu ziyaret etti.

Ağu

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Mamak Fen Lisesi Haftalık ders çizelgesi yayınlandı.

Tem

Ulaşım 297 Numaralı Otobüs Hattının son durağı okulumuzun tam önündedir.

Ayrıca Natoyolundan geçen tüm Otobüs ve Minibüs hatları ile ulaşım sağlanmaktadır.

İl Merkezine 5 km İlçe Merkezine 2 km uzaklıktayız

Haritalar Linki: BURADA

Tem

Okulumuz 2022-2023 Eğitim Öğretim döneminde alanında yetkin ve uzman öğretmenleriyle ,120 öğrencisiyle eğitim öğretime başlayacaktır.

Modern binası ,donanımlı labaratuarları ,atölyeleri ile siz gençlerimizi okulumuza bekliyoruz